Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Συμμετοχή την τσικνοπέμπτη 12-02-15 στην διασυλλογική άσκηση των Ο.Ε.Α.

(Γράφει ο Φώτης - SV8GXW)
Μετά από τρεις μήνες μη συμμετοχής μας στις μηνιαίες διασυλλογικές ασκήσεις Ομάδων Εκτάκτων αναγκών με τον θάλαμο επιχειρήσεων της Γ.Γ.Π.Π. υπό την αιγίδα της Ε.Ε.Ρ., λόγω αρχαιρεσιών του Συλλόγου μας, λάβαμε μέρος αυτήν την Πέμπτη 12-02-2015 στην άσκηση του Φεβρουαρίου με ικανοποιητικά αποτελέσματα, αφού ακούσαμε άριστα τους 10 σταθμούς που έλαβαν μέρος από όλη την Ελλάδα, από την Πάτρα, την Ρόδο, την Έδεσσα, την Κατερίνη, την Θεσσαλονίκη, την Λέσβο, με τους οποίους ανταλλάξαμε ευχές λόγω της Τσικνοπέμπτης. 
Δεν έλειψαν και οι απρόβλεπτες ζημιές, αφού παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα στο antenna tuner, το οποίο ευτυχώς προλάβαμε να αντικαταστήσουμε πριν την έναρξη της ασκήσεως, και να λάβουμε μέρος κανονικά, πάντα με συνθήκες εκστρατείας και εναλλακτικές μορφές ενέργειας (γεννήτρια - φωτοβολταϊκά) χωρίς την χρήση παροχής ρεύματος Δ.Ε.Η., όπως θα συμβεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.  
Και βεβαίως δεν αφήσαμε να πάει χαμένη η ημέρα, οπότε μετά το τέλος της ασκήσεως το στρώσαμε, όπως βλέπετε στις φώτο που ακολουθούν. Παρόντες οι SV8FCA, SV8GXV, SV8GXT, SV8GXW, SV8JTZ, SV8JTS, SV8JTT και λίγο πριν το στρώσιμο είχαν αποχωρήσει οι SV8GXQ, SV8FCB και SY8BEB λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.   

Χρόνια πολλά σε όλους και καλές απόκριες.

---de SZ8XIO Team---






Δεν υπάρχουν σχόλια: